DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7403

Назва: Впровадження обласної програми "Основи безпеки дітей дошкільного віку" як шлях удосконалення роботи дошкільних навчальних закладів Полтавської області з безпеки життєдіяльності.
Автори: Вірченко, Т.С.
Ключові слова: дошкільна освіта
дошкільний вік
програма розвитку " Я у світі"
основи безпеки життєдіяльності
програми з ОБЖ
безпека дітей дошкільного віку
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Реалії сьогодення вимагають, щоб підготовка особистості до безпечного існування у навколишньому середовищі здійснювалась на всіх етапах життя людини і розпочиналась якомога раніше – з дошкільного віку. У зв’язку з цим зростає роль та відповідальність системи дошкільної освіти у вирішенні комплексу завдань, пов’язаних з підготовкою дитини до зустрічі з різними небезпечними життєвими ситуаціями. Дошкільний вік – один із важливих етапів життєдіяльності людини в якому формується особистість і закладаються міцні основи здоров’я та поведінки. Саме тому дошкільна освіта має гнучко реагувати на життєві реалії, відповідати соціальним запитам та забезпечити набуття дітьми необхідних знань, навичок, досвіду.
Опис: Вірченко Т. С. Впровадження обласної програми "Основи безпеки дітей дошкільного віку" як шлях удосконалення роботи дошкільних навчальних закладів Полтавської області з безпеки життєдіяльності / Т. С. Вірченко // Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Полтава, 7–8 квітня 2014 р.). – Полтава : ПНПУ, 2014. – С. 10-14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7403
Розташовується у зібраннях:Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
3.pdf421,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок