DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
14 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/6657
|
Назва: | Інтеграція як умова підвищення професійної компетентності спеціаліста |
Автори: | Кисла, О.Г. Чайченко, Н.Н. |
Ключові слова: | інтеграція спеціаліст професійна компетентність підвищення професійної компетентності |
Дата публікації: | 2007 |
Короткий огляд (реферат): | Одним з найважливіших завдань сучасної вищої школи є підготовка компетентних, конкурентноспроможних фахівців. В нинішніх умовах переважна більшість видів трудової діяльності передбачає здатність спеціаліста
виконувати нестандартні завдання, самостійно знаходити оптимальні рішення в різних виробничих ситуаціях.
Саме такі чинники відповідають формулюванню професійної моделі фахівця, його професійної компетентності. Що ж розуміють під даним поняттям?
Як зазначає Н. Уйсінбаєва , «професійна компетентність спеціаліста визначається не лише базовими знаннями та вміннями, а й ціннісними орієнтаціями, мотивами його діяльності, розумінням себе і навколишнього світу, сталими взаємостосунками з людьми, здатністю до розвитку свого творчого потенціалу». |
Опис: | Кисла О. Г. Інтеграція як умова підвищення професійної компетентності спеціаліста / О. Г. Кисла, Н. Н. Чайченко // Розвиток наукової творчості майбутніх вчителів природничих дисциплін. ХIV Каришинські читання : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 24–25 трав. 2007 р.) / Ін-т інноваційних технологій та змісту освіти, Ін-т пед. АПН України, Полтав. держ. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – Полтава, 2007. – С. 313–315. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/6657 |
Розташовується у зібраннях: | 14 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|