DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
6 Всеукр. наук.-практ. конф. Соціально-економічні трансформації в епоху глобалізації >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/4357
|
Назва: | Особливості комплексу маркетингу підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Жегус, О.В. Михайлова, М.В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство маркетинг |
Дата публікації: | 2015 |
Видавець: | Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних умовах розвитку національної економіки в Україні все більшої актуальності набувають питання маркетингового планування, оскільки воно визначає модель ринкової поведінки підприємства залежно від його можливостей та стану маркетингового середовища. Саме маркетингове планування дозволить підприємству в сучасних умовах обирати оптимальні маркетингові інструменти впливу на споживачів, ефективно здійснювати маркетингову діяльність. Особливого значення маркетингове планування набуває в підприємствах ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/4357 |
Розташовується у зібраннях: | 6 Всеукр. наук.-практ. конф. Соціально-економічні трансформації в епоху глобалізації
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|