DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові праці студентів >
Дидаскал >
22 >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18400

Назва: Досвід реалізації концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді у державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус»
Автори: Магілін, О.
Ключові слова: національно-патріотичне виховання
молодь
виховання
гімназія-інтернат
Кадетський корпус
кадет
патріотичне виховання
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Питання національно-патріотичного виховання дітей та молоді сьогодні є надзвичайно актуальними, адже вони ґрунтуються на принципах національної самосвідомості і самобутності української нації. Національно-патріотичне виховання має на меті сформувати готовність молоді до консолідації навколо української державності та побудови майбутнього України, захисту її незалежності і територіальної цілісності. Багато дослідників. Педагогів, громадських діячів надають великого значення вихованню патріотизму, зміцненню національної самосвідомості дітей і молоді. Але сьогодні є багато аспектів у питанням національно-патріотичного виховання, які потребують удосконалення. Наприклад, деякі вчителі звикли навчати патріотизму за текстами підручників, вони не знають як передати абстрактний патріотизм дітям, навчити їх сприймати патріотизм через особистий досвід, ігноруючи психологічні почуття молодих людей у процесі навчання.
Опис: Магілін О. Досвід реалізації концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді у державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» // Дидаскал : часопис : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю «Трансформації вищої педагогічної освіти: світовий і український контекст», 16–17 лист. 2021 р. / Кафедра загальної педагогіки та андрагогіки ПНПУ імені В. Г. Короленка. Полтава, 2021. № 22. С.203-205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18400
Розташовується у зібраннях:22

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
76.pdf285,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок