DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17832

Назва: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та семінарських занять з навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво»
Автори: Непокупна, Т.А.
Ключові слова: інновації
підприємництво
інноваційне підприємництво
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлено на основі програми курсу «Інноваційне підприємництво», містить навчальну програму курсу, список базової літератури, структуру навчальної дисципліни, плани семінарських занять, питання для самостійного опрацювання, теми рефератів, практичні завдання, короткий словник-довідник термінів і понять, списки рекомендованої додаткової літератури до кожної теми, орієнтовні тестові завдання та перелік питань для підсумкового контролю. Для студентів спеціальності 051 Економіка, освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр», денної та заочної форми навчання.
Опис: Непокупна Т. А. Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та семінарських занять з навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво» (галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки; спеціальність 051 Економіка; освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр») для студентів денної та заочної форми навчання / Тетяна Андріївна Непокупна. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – 60 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17832
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
НМП_Інноваційне підприємництво.pdf660,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок