DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові видання >
Витоки педагогічної майстерності >
2020(26) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17648

Назва: Професійна компетентність як фактор формування конкурентнтоспроможності бакалаврів готельно-ресторанної справи
Автори: Каролоп, О.О.
Ключові слова: компетентність
професійна компетентність
бакалаври
готельно-ресторанна справа
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі формування професійної компетентності, яка забезпечує ефективність підготовки та конкурентоспроможність бакалаврів готельно-ресторанної справи. Розкрито зміст поняття «професійна компетентність бакалаврів готельно-ресторанної справи», що ґрунтується на конкретизації знань, умінь, навичок, професійно важливих якостей, необхідних для здійснення професійної діяльності в ресторанній індустрії. Проаналізовано процес формування професійної компетентності бакалаврів готельно-ресторанної справи, згідно з яким відбувається становлення особистості в соціальному та професійному середовищах.
Опис: Каролоп О. Професійна компетентність як фактор формування конкурентнтоспроможності бакалаврів готельно-ресторанної справи. Витоки педагогічної майстерності: журнал. Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. Полтава, 2020. Випуск 26.(Серія «Педагогічні науки»). С. 89-93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17648
Розташовується у зібраннях:2020(26)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
KAROLOP.pdf450,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок