DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові видання >
Витоки педагогічної майстерності >
2020(26) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17648
|
Назва: | Професійна компетентність як фактор формування конкурентнтоспроможності бакалаврів готельно-ресторанної справи |
Автори: | Каролоп, О.О. |
Ключові слова: | компетентність професійна компетентність бакалаври готельно-ресторанна справа конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена проблемі формування професійної компетентності, яка забезпечує ефективність
підготовки та конкурентоспроможність бакалаврів готельно-ресторанної справи.
Розкрито зміст поняття «професійна компетентність бакалаврів готельно-ресторанної справи», що ґрунтується на конкретизації знань, умінь, навичок, професійно важливих якостей, необхідних для здійснення професійної діяльності в ресторанній індустрії. Проаналізовано процес формування професійної компетентності бакалаврів готельно-ресторанної справи, згідно з яким відбувається становлення особистості в соціальному та професійному середовищах. |
Опис: | Каролоп О. Професійна компетентність як фактор формування конкурентнтоспроможності бакалаврів готельно-ресторанної справи. Витоки педагогічної майстерності: журнал. Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. Полтава, 2020. Випуск 26.(Серія «Педагогічні науки»). С. 89-93. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17648 |
Розташовується у зібраннях: | 2020(26)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|