DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові видання >
Естетика і етика педагогічної дії >
2021(23) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17304

Назва: Розвиток хореографічної освіти в Україні (рецензія на монографію Т. О. Благової «Розвиток хореографічної освіти в Україні: історико-педагогічний концепт» / за наук. ред. проф. Л. О. Хомич. Полтава : ТОВ АСМІ, 2020. 488 с.)
Автори: Вантух, М.М.
Ключові слова: рецензія
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Рецензована монографія є першою ґрунтовною теоретико-методологічною працею в науково-педагогічній галузі, яка розкриває особливості розвитку хореографічної освіти в Україні у ХХ – на початку ХXІ століття в різних формах організації, об’єктивно висвітлює її еволюційні тенденції, чинники, основні закономірності, сутнісні характеристики, а також місце і роль в сучасному культурно-освітньому просторі. Хореографічна освіта представлена в науковій розвідці як об’єкт міждисциплінарного дискурсу, інтермедіальний соціокультурний феномен у царині мистецької освіти, що акумулює культурно-мистецькі, етнічні, ідеологічні, художньо-естетичні та педагогічні настанови визначеного історичного періоду в специфічний спосіб, притаманними йому методами й засобами.
Опис: Вантух М. Розвиток хореографічної освіти в Україні (рецензія на монографію Т. О. Благової «Розвиток хореографічної освіти в Україні: історико-педагогічний концепт» / за наук. ред. проф. Л. О. Хомич. Полтава : ТОВ АСМІ, 2020. 488 с.). Естетика і етика педагогічної дії : зб. наук. пр. / Ін-т пед. освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. 2021. Вип. 23. С. 256-259.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17304
Розташовується у зібраннях:2021(23)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Vantukh.pdf522,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок