DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16940

Назва: Переваги і особливості застосування модифікованого крохмалю
Автори: Ковальчук, Ю.І.
Шинкаренко, В.І.
Ключові слова: модифікований крохмаль
крохмаль
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Хімія крохмалю на сьогодні стрімко розвивається, що обумовлено сучасними потребами його застосування в різних галузях виробництва: харчовій, будівельній, текстильній, нафтовій, хімічній, медичній, металургійній тощо [1- 3]. Крохмаль використовують в якості в‘яжучого, загущуючого, плівко утворюючого реагенту, клею і апретируючого матеріалу. Завдяки низькій токсичності, високій швидкості біодеградації, можливості отримання різних фізичних форм (гелі, розчини, плівки, порошки тощо) особливий інтерес викликає використання модифікованих крохмалів в будівельній промисловості [4].
Опис: Ковальчук В. І., Шинкаренко В. І. Переваги і особливості застосування модифікованого крохмалю. Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : Матеріали ІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. : (Київ, 29 квітня 2021 року : тези доповідей). Відп. ред. П. В. Захарченко. Київ : КНУБА, 2021. С. 243-246.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16940
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Шинкаренко В. І. Переваги і особливості.pdf369,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок