|
DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16940
|
Назва: | Переваги і особливості застосування модифікованого крохмалю |
Автори: | Ковальчук, Ю.І. Шинкаренко, В.І. |
Ключові слова: | модифікований крохмаль крохмаль |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Хімія крохмалю на сьогодні стрімко розвивається, що обумовлено сучасними потребами його застосування в різних галузях виробництва: харчовій, будівельній, текстильній, нафтовій, хімічній, медичній, металургійній тощо [1- 3]. Крохмаль використовують в якості в‘яжучого, загущуючого, плівко утворюючого реагенту, клею і апретируючого матеріалу. Завдяки низькій токсичності, високій швидкості біодеградації, можливості отримання різних фізичних форм (гелі, розчини, плівки, порошки тощо) особливий інтерес викликає використання модифікованих крохмалів в будівельній промисловості [4]. |
Опис: | Ковальчук В. І., Шинкаренко В. І. Переваги і особливості застосування модифікованого крохмалю. Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : Матеріали ІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. : (Київ, 29 квітня 2021 року : тези доповідей). Відп. ред. П. В. Захарченко. Київ : КНУБА, 2021. С. 243-246. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16940 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|