DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14617
|
Назва: | Особливості навчання майбутніх фахівців сфери обслуговування безпеки праці при проведенні практичних занять з вивчення готельно-ресторанного устаткування |
Автори: | Кондратюк, В.Л. |
Ключові слова: | охоронан праці лабораторно-практичні роботи готель ресторан фахівець сфери обслуговування готельно-ресторанне устаткування безпека праці |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | Розкрито особливості навчання майбутніх фахівців сфери
обслуговування безпеки праці при вивченні і експлуатації готельно-ресторанного
устаткування.Зосереджено увагу на дотриманні безпечних умов праці при проведенні
лабораторно-практичних робіт з дисципліни «Устаткування закладів сфери послуг». |
Опис: | Кондратюк В. Л. Особливості навчання майбутніх фахівців сфери
обслуговування безпеки праці при проведенні практичних
занять з вивчення готельно-ресторанного устаткування / В. Л. Кондратюк // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук. праць Всеук. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітньому Дню цивільної оборони та Всесвітньому Дню охорони праці. (Полтава, 25–26 квітня 2019 р.) / упоряд., і ред.: В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ, 2019. – С. 291-295. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14617 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|