DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Фізичного виховання та спорту >
Кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2019) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14579

Назва: Методичні аспекти вдосконалення технічних елементів з учнями старших класів у варіативному модулі «Футбол»
Автори: Новік, С.М.
Писаренко, І.
Ключові слова: технічні елементи
учні старших класів
футбол
учні
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Проблема активізації діяльності учнів на уроках фізичної культури розробляться давно. Проте цей процес залишається однобічним, спрямованим на розв’язання проблеми питань активізації рухової діяльності учнів. В свою чергу активізація рухової діяльності потрібна тоді, коли учень технічно правильно, з найменшою затратою сил виконує вивчення рухових дій, що можливе на етапі закріплення і подальшого вдосконалення цих дій. На початку навчання рухових дій, особливо нових, традиційна методика пропонує репродуктивні методи, які призводять до сліпого копіювання механічного виконання певних рухів. До позитивних моментів репродуктивного навчання належить можливість швидкого викладу певного обсягу знань і вмінь учням, до недоліків – відсутність вимог активізації розумової роботи під час засвоєння знань і внаслідок цього недостатній інтелектуальний розвиток.
Опис: Новік С. Методичні аспекти вдосконалення технічних елементів з учнями старших класів у варіативному модулі «Футбол» / С. Новік, І. Писаренко // Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи: матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. / за заг. ред. О. О. Момот, Ю. В. Зайцевої, Ю. В. Солохи та ін. – Полтава : Сімон, 2019. – С. 82-85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14579
Розташовується у зібраннях:Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2019)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
НовікС.pdf157,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок