DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13629
|
Назва: | Вплив на організм людини біологічно-активної добавки на основі Гінкго Білоба |
Автори: | Шилова, Н.В. |
Ключові слова: | біологічно активна добавка БАД Гінкго Білоба організм людини здоров'я |
Дата публікації: | 2018 |
Короткий огляд (реферат): | Біологічно активна добавка (БАД) або харчова добавка — спеціальний харчовий продукт, призначений для вживання або введення в межах
фізіологічних норм до раціонів харчування чи харчових продуктів з метою
надання їм дієтичних, оздоровчих, лікувально-профілактичних властивостей для забезпечення нормальних та відновлення порушених функцій організму людини. БАД займають проміжну позицію між лікарськими препаратами й продуктами харчування.
БАД — це концентрати натуральних природних речовин, виділені з
харчової сировини тваринного (у тому числі морського), мінерального, рослинного походження або ж отримані шляхом хімічного синтезу речовини, ідентичні природним аналогам. Переважна їх більшість має різні лікувальні властивості, якщо надходить в організм у певних кількостях,
пропорціях і поєднаннях. |
Опис: | Шилова Н. В. Вплив на організм людини біологічно-активної добавки на основі Гінкго Білоба / Н. В. Шилова // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 223-225. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13629 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|