DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра початкової освіти >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12358

Назва: Особливості методичної підготовки студентів до проходження виробничої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах у рамках курсу «Методика виховної роботи»
Автори: Богута, В.М.
Ключові слова: навчальний курс
практика
методичні рекомендації
студенти
виробнича педагогічна практика
дитячий оздоровчий табір
Дата публікації: 2015
Короткий огляд (реферат): у статті розглянуто проблему підготовки студентів до проходження виробничої педагогічної практики у літній період. З огляду на узагальнення наукових підходів щодо питання методичного забезпечення діяльності закладів відпочинку та оздоровлення дітей, з метою підвищення ефективності їхньої діяльності, крізь призму підготовки майбутніх вчителів у ВНЗ, подано власну апробовану розробку програми навчальної дисципліни «Методика виховної роботи». Окреслена структурно-логічна схема передбачає усі види навчальної діяльності: лекції, практичні та лабораторні заняття, індивідуальну та самостійну роботу, консультації, моделювання педагогічних ситуацій тощо. Сконцентровано увагу на більш повному розкритті змістового модуля з технології роботи педагога-організатора у дитячих оздоровчих таборах. З метою озброєння студентів необхідними знаннями, вміннями та навичками для здійснення професійної діяльності щодо ефективної організації виховної роботи у позашкільних закладах у літній період подано методичні рекомендації.
Опис: Богута В. М. Особливості методичної підготовки студентів до проходження виробничої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах у рамках курсу «Методика виховної роботи» / В. М. Богута // Культурні практики як чинник соціокультурної модернізації сучасного українського суспільства: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. / за заг. ред. А. І. Литвиненко, Л. М. Кравченко, О. В. Лук’яненка. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2015.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12358
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Особливості методичної підготовки студентів.pdf215,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок