DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2019) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12186

Назва: Вплив бактеризації насіння на нодуляційну здатність сої культурної (Glycine Max(L.)Merr.)
Автори: Петришин, Л.М.
Ключові слова: насіння
бактеризація насіння
соя
азотрофічні організми
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Застосування препаратів азотфіксуючих організмів – це реальний спосіб забезпечення рослин азотом, який має переваги господарського i екологічного характеру в порівнянні з використанням мінеральних азотних добрив. Ця проблема настільки важлива і актуальна, що десятки наукових установ різних країн Європи, в тому числі й України, займаються її вивченням.
Опис: Петришин Л. М. Вплив бактеризації насіння на нодуляційну здатність сої культурної (Glycine Max(L.)Merr.) / Л. М. Петришин // Сучасні досягнення природничих наук : мат-ли Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів) (18-19 квітня 2019 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М. В. – Полтава, 2019. – С. 124-126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12186
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2019)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Petrischin.pdf199,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок