DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10599

Назва: Теоретичні розвідки з обрахування коефіцієнту еволюції політичної свідомості замкненої групи
Автори: Лук'яненко, О.В.
Ключові слова: політична свідомість
свідомість замкненої групи
суспільна думка
політика України
коефіцієнт зміни свідомості
формування політичної свідомості
політична психологія
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Середина ХХ століття, насправді, доволі нагадувала стан політики сучасної України. Як і нині, тоді державницька сфера поступово ставала старішою у прямому і переносному смислі слова. З-поміж «традиційного» покоління партійців та молодих радянських громадян, що отримали змогу відчути «свіжий вітер» десталінізації, спостерігався процес часом болісної переоцінки минулих ідеалів. Особливо ж великих змін зазнавали символи політиків, що уособлювали владу в СРСР протягом довгих десятиліть. У ході «іконоборства», оголошеного у роки відлиги, у широких мас сформувалась така політична свідомість, про яку не могло бути і мови у недалекі роки сталінського правління. Однак, чи відповідала внутрішня сутність цих змін їхній зовнішній революційності?
Опис: Лук’яненко О. В. Теоретичні розвідки з обрахування коефіцієнту еволюції політичної свідомості замкненої групи / О. В. Лук’яненко // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників регіон. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – С. 29-33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10599
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
7.pdf226,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок