DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми харчування українців

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Еволюція традицій використання глиняного посуду в народній культурі харчування українців Наддніпрянщини другої половини XIX – початку XXI століттяЩербань, О.В.
2012Історичні аспекти формування культури здоров'я українцівДубина, Т.С.
2019Раціональне харчування – перший крок до зміцнення здоров’яТитаренко, О.О.
2021Харчування населення Вінницької області як фактор сталого розвиткуЄрмішев, О.В.; Корж, О.Б.; Дев'ята, А.С.
Відображення результатів від 1 до 4 із 4

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок