DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми барвник

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Використання барвників при виробництві харчових продуктівМалюга, А.Ю.; Благодарь, К.С.
2020Вплив найпоширеніших харчових добавок на здоров’я людиниДонченко, С.В.; Білаш, С.М.; Северин, Ю.М.
2020Особливості фарбування тканини природними барвникамиПрусова, М.О.
2022Скринінг синтетичних барвників у слабкоалкогольних напояхБохан, Ю.В.; Донець, А.Ю.
2020Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.)Різак, М.Ю.; Каращук, Г.В.
Відображення результатів від 1 до 5 із 5

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок