DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Малюга, А.Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Використання барвників при виробництві харчових продуктівМалюга, А.Ю.; Благодарь, К.С.
2020Забруднення м’яса та м’ясопродуктів важкими металамиМалюга, А.Ю.; Ромашко, Т.П.
2020Методики проведення навчальних експериментів з хімії: дослідження та практикаМалюга, А.Ю.; Ромашко, Т.П.
2020Нанокомпозитні матеріали та їх застосуванняКороткова, І.В.; Малюга, А.Ю.
Відображення результатів від 1 до 4 із 4

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок