DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Перегляд зібрання за групою - Теми барвник
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) | 2022 | Використання барвників при виробництві харчових продуктів | Малюга, А.Ю.; Благодарь, К.С. |
2020 | Вплив найпоширеніших харчових добавок на здоров’я людини | Донченко, С.В.; Білаш, С.М.; Северин, Ю.М. |
2020 | Особливості фарбування тканини природними барвниками | Прусова, М.О. |
2022 | Скринінг синтетичних барвників у слабкоалкогольних напоях | Бохан, Ю.В.; Донець, А.Ю. |
2020 | Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.) | Різак, М.Ю.; Каращук, Г.В. |
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
|